Μια από τις πιο εκλεκτές και λεπτές γεύσεις καπνιστών ψαριών που έχετε
δοκιμάσει. Τα χέλια που μεγαλώνουν στα ιχθυοτροφεία Γείτονα, στο
Ψαθοτόπι της Αρτας, καπνίζονται με ξύλο ελιάς και οξιάς με διαδικασία
που τους χαρίζει εξαιρετικά αρώματα καπνίσματος, βουτυράτη υφή και
υπέροχη, απαλή γεύση. Η δύσκολη εκτροφή και μεταποίηση του ακριβού
χελιού δεν απέτρεψε τον Βαγγέλη Γείτονα να ξεκινήσει το 1985 και να
καταλήξει να διαθέτει σήμερα μεγάλο ποσοστό της παραγωγής του στο
εξωτερικό. Το καπνιστό χέλι ταιριάζει σε σαλάτες, συνοδεύει όσπρια,
στολίζει εκλεκτές μπρουσκέτες, χρησιμοποιείται σε σούσι, είναι ένα
ορεκτικό χωρίς αντίπαλο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου