ΥΛΙΚΑ
-σαλάχι σε κομμάτια ξεπετσιασμένο (το κάνει ο ψαράς)
-λεμόνι
-λάδι
-ρίγανη
-μουστάρδα
-πιπέρι & αλάτι
Βάζουμε σε ένα τηγάνι ή άλλο σκεύος με μεγάλη επιφάνεια λίγο λάδι, λεμόνι, πιπέρι, αλάτι και μουστάρδα ανακατεμένα. Δεν βάζουμε μεγάλη ποσότητα, μας αρκεί λίγο από αυτό το ζουμί στον πάτο. Όταν αρχίσει να βράζει βάζουμε σε μεσαία θερμοκρασία και τοποθετούμε τα κομμάτια από το σαλάχι. Θέλουμε να εφάπτονται με την επιφάνεια του τηγανιού. Αφήνουμε περίπου κανά 10λεπτο από κάθε πλευρά, αποσύρουμε και ρίχνουμε την παχύρρευστη σάλτσα από πάνω
Συνοδεύεται υπέροχα όπως και κάθε ψάρι με άγρια χόρτα ή άλλη σαλάτα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου