Ο ντοματοπολτός με την πιο "ντοματένια" γεύση είναι τριπλής συμπύκνωσης
και παρασκευάζεται από τα πεντανόστιμα άνυδρα ντοματάκια της Σαντορίνης.
Μια κουταλιά είναι αρκετή για μια πλούσια σάλτσα ενώ αλειμμένο σε
φρυγανισμένο ψωμάκι με κάππαρη και σαρδέλα γίνεται εξαιρετικό ορεκτικό.
Παρασκευάζεται από την ιστορική Ενωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών προϊόντων
(Santo) και αποτελεί παραδοσιακό προϊόν του νησιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου