Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΩΣ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ - ΜΕΡΟΣ 7 ΑΠΟ 7


ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ:  

Τοποθετήσετε το ψάρι στο ειδικό καλαθάκι ή στη σχάρα, τα καλύπτετε με μια στρώση από φύλλα μαρουλιού ή με αντικολλητικό χαρτί για να μην κολλήσει η πέτσα του ψαριού επάνω στα σκεύη. Αλατίζετε εσωτερικά και εξωτερικά το ψάρι, βάζετε μέσα στην κοιλιά διάφορα μυρωδικά και το μαγειρεύετε με κλειστό το καπάκι της κατσαρόλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου