ΜΑΡΙΝΑΤΟ:
Πριν μαγειρέψετε ένα ψάρι, συνήθως μεγάλο ή
κομμένο σε φέτες, στο τηγάνι ή στον φούρνο το τοποθετείτε για 2-3 ώρες
σε ένα μίγμα με ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ι διάφορα μυρωδικά όπως
μαϊντανό, ρίγανη θυμάρι και δάφνη. Ιδανικά ψάρια είναι η παλαμίδα, ο
γαλέος, το σαλάχι, ο ροφός, η σφυρίδα. Μπορείτε στο μίγμα της μαρινάτας
να προσθέσετε και λίγο λευκό ή κόκκινο κρασί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου