Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΩΣ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ - ΜΕΡΟΣ 2 ΑΠΟ 7

 
ΜΑΡΙΝΑΤΟ: 

Πριν μαγειρέψετε ένα ψάρι, συνήθως μεγάλο ή κομμένο σε φέτες, στο  τηγάνι ή στον φούρνο το τοποθετείτε για 2-3 ώρες σε ένα μίγμα  με ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ι διάφορα μυρωδικά όπως μαϊντανό, ρίγανη θυμάρι και δάφνη. Ιδανικά ψάρια είναι η παλαμίδα, ο γαλέος, το σαλάχι, ο ροφός, η σφυρίδα. Μπορείτε στο μίγμα της μαρινάτας να προσθέσετε και λίγο λευκό ή κόκκινο κρασί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου