Υλικά:
100 γρ. Ελαιόλαδο
1 κιλό σε φέτες Πεσκανδρίτσα
1 κιλό Πράσα
5 φρέσκα, ψιλοκομμένα Κρεμμύδια
500 γρ. Σέλινο
200 γρ. ψιλοκομμένες Ντομάτες
3 κουτ. ψιλοκομμένος Μαϊντανός
300 γρ. ή νερό Ζωμός λαχανικών
Αλάτι
Πιπέρι
1 κιλό Πράσα
5 φρέσκα, ψιλοκομμένα Κρεμμύδια
500 γρ. Σέλινο
200 γρ. ψιλοκομμένες Ντομάτες
3 κουτ. ψιλοκομμένος Μαϊντανός
300 γρ. ή νερό Ζωμός λαχανικών
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι και
τηγανίζετε τα πράσα, το σέλινο και τα
κρεμμυδάκια για ένα πεντάλεπτο έως ότου να μαλακώσουν. Στη συνέχεια ρίχνετε τον μαϊντανό, τις
ντομάτες, και τον ζωμό ή το νερό. Αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να
σιγοβράσουν για 15-20 λεπτά.
Ρίχνετε το ψάρι στην κατσαρόλα με τα πράσα, σκεπάζετε και αφήνετε να σιγοβράσουν για 15-20 λεπτά.
Σερβίρετε αμέσως..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου